lauantai 30. lokakuuta 2010

Kiva viikko




Loma alkaa olla lopuillaan. Meillä oli ihana loma. Yhdessä oloa, sain paljon myös omaa aikaa (kiitos siskon ja äitin jotka myös lomalla), kävin kirppiksellä pariin otteeseen (nyt se oma pöytä siellä, niin sitä siistin/lisäilen myytävää tavaraa), oli halloween juhlat, yökyläilyä lapsilla, synttäreitä. Miehellä oli eilen syntymäpäivä ja äidillä huomenna.

Ainoa huono asia viikossa on ollut se että nuha kiusaa edelleen ja luulen että mulla on jonkin asteinen poskiontelontulehdus. Soitin eilen iltapäivällä lääkäriin, sanoivat että voi mennä ohi syömällä tulehduskipulääkettä. Sitä nyt kokeilen, jos ei niin sitten maanantaina varaan ajan.

Annoin miehelle lahjaksi uuden Robin Hood-leffan. Se katseltiin yksi ilta kun pojat olivat siskollani yötä ja sain tytöt ajoissa nukkumaan. Ja jaksoin katsoa leffan nukahtamatta. hyvä minä! Oli kyllä hyvä elokuva.

Sisko otti mun 30v juhlissa meidän "terassilta" kuvan kamerallani. Ihastuin kuvaan. Suurensin ja laitoin kehyksiin.

Kävin eilen kirppiksellä. Siistin oman pöydän ja kiersin samalla muut pöydät. Tein taas pari tarpeellista löytöä: Rumpalille toppatakki ja Helmille sadetakki. Lapsille pelin ja itselleni tunikan.

Tuhlailin samalla reissulla loput synttärilahjarahani. Ostin nomination koruuni kaksi uutta palaa sekä sisustusliikkeestä jotain ihanaa. Niistä sitten myöhemmin.

5 kommenttia:

  1. Kivasti on teillä loma mennyt <3 tuo kukkakuva on kaunis :) leffoja on kiva katsella silloin tällöin, hyvässä seurassa ;) jos poskionteloissa tuntuu painetta, kannattaa käyttää sarvikuonoa. sillä saa hyvin paineen (tai no liman..) pois sieltä. Toivottavasti oireet helpottaa <3

    VastaaPoista
  2. Olet osannut nauttia lomasta täydellisesti. Monenlaista touhua teillä on ollut. Teillä on niin lämpimät suhteet läheistenkin kanssa. Toivotan oikein hyvää viikonloppua. murmeli

    VastaaPoista
  3. Pumpsin kanssa samaa mieltä sarvikuonosta, se on ihan mahtava! <3

    Tuota kukkakuvaa ihastelin jo silloin, kun laitoit sen tänne blogiisi. Joku taisikin siitä mainita, että pitäisi tehdä siitä postikortti. Upea taulu, ihan sinua! :)

    VastaaPoista
  4. pumpsi, Tuntuuko se sarvikuono käyttäminen inhottavalta? mä oon niin huono laittaa nenääni mitään... :P kiitos <3

    murmeli, On kyllä ihanaa kun rakkaita ihmisiä ympärillä. Kiitos samoin <3

    tiia, Joo, niin oli. joku sanoi postikortiksi. Ihana kuva onkin. oon siskolle kertonut että on nyt taiteilija sitten :DD

    VastaaPoista
  5. ei se pahalta tunnu se sarvikuonon käyttö, pitää vaan oppia se tekniikka, kaatokulma pitää olla oikea. Kunhan suolan määrä on oikea ja vesi kädenlämpöistä, se ei tunnu hassummalta. Tuntee että saa ne limat pois ;) eihän nenään tosiaan mee muuta kun suolavettä! Ja sekin puhalletaan lopuksi pois

    VastaaPoista