sunnuntai 30. toukokuuta 2010

viikonloppuna..





.. olen tuoksutellut sireenien tuoksua. Nyt nautitaan siitä, niiden aika on niin lyhyt.
Olen siivoillut kotia ja tuonut muutaman sireenin oksan myös keittiötä piristämään.
Olen juonut kahvia marjapiirakan kera
Olen pötkötellyt sohvalla lasten kanssa, pitänyt heitä jokaista vuorollaan sylissäni, suukotellut
Olen tunnustellut Rusinan potkuja, miettinyt koskahan pikkuinen syntyy. Ei toki vielä mutta aina vaan enemmän tuo hetki mielessä..
Olen saanut ystävältä äitiysvaatteita, ihanaa kun on taas vaatetta jotka mahtuvat hyvin päälle
Olen tehnyt kirppislöytöjä
Olen neulonut helmin puuvillapaitaa. Katsellut sitä ja miettinyt että taas on käsialani suurta, mutta menköön..
Olen taas äitiyslomalainen, tänään 35+0 <3

perjantai 28. toukokuuta 2010

Kultaa






ystävä kävi poikansa kanssa aamukahvilla. Kylläpä oli ihana aamu, ihanassa seurassa <3

Nyt Helmi nukkuu ja pojat on mummilla ja papalla, tuossa naapurissa, käymässä. Mulla siis hetki omaa aikaa ja kaivoin esiin helmiä ja memory wireä. Mennään tänään serkkuni valmistujaisiin ja halusin sinne itselleni kulta-sävyisen rannekorun. Onhan tuossa korussa nyt paljon muitakin sävyjä: punaista, ruskeaa, valkoista.. se pääsee illalla ranteeseen. :)

Olin kauan etsinyt oikean sävyistä huulipunaa. Mulla oli siitä vahva mielikuva ja ostelin aina kaupasta uusia sävyjä kun mikään ei kuitenkaan ollut se Oikea. Vihdoin, n vuosi sitten, löysin sen! Oriflamen kiiltohuulipuna jossa ihana sävy. Eilen taas saapui oriflame tilaus, jonka mukana tuota ihanaa huulipunaa. Sävy frosted champagne. Sitä sipaisen siis huuliin illalla juhliin mennessä.

Oon jonkin aikaa miettinyt että millaisia sellaset puuterihelmet on käytössä.. Nyt mulle tuli sellaisiakin, pääsen testaamaan. Illalla siis sitten sitäkin. Ihanaa välillä päästä laittautumaan, rakastan sitä että saan miettiä mitä vaatetta laitan päälleni, laittaa meikkejä hieman enemmän kuin tässä kotona ollessa, valita korkkarit jalkaan. Ei sen tarvitse olla mitään suurta juhlaa ja juhla-asuja, mutta sen verran että vähän laittautuu. Tuntee itsensä Naiseksi... ;))

torstai 27. toukokuuta 2010

hulinaa




Nyt on hulinaa riittänyt. Siskon lapset tuli meille eilen yöksi. Kenkiä on läjä eteisessä hujanhajan, leikin tohina käynnissä. hyvin on mennyt, vaikka on niitä erimielisyyksiäkin välillä selvitelty.. :)

Illalla mennään poikien kerhon kevätjuhliin. Mummu tulee myös. Lahjoiksi annetaan pienet suvilaku-pussit sekä kesäiset kortit. Ilma on sateinen mutta mieli kesäinen. Tästä se kesä taitaa alkaa. Niinhän se aina itselläkin oli koulun kevätjuhlien jälkeen. Sen jälkeen heitettiin vapaalle! :)

keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Yönsini



Sain tilaustyön rannekorusta joka saisi olla yönsinistä tai violettiin vivahtavaa. kimallettakin saisi olla. Koitin saada tähän hieman kaikkia toiveita. Niistä syntyi yönsini-rannekoru. Olipa ihanaa pitkästä aikaa istahtaa helmien ääreen. pyöritellä käsissä erilaisia kauniita helmiä. Olisi kiva tehdä taas koruja enemmänkin. Aika vain on rajallista..

tiistai 25. toukokuuta 2010

Rauhallisesti..




Eilen kävin kaupoilla ostamassa lastenhuoneeseen uusia lelulaatikoita että saisin järjestettyä huoneen kuntoon. Monta tuntia sitten ahersin lasten kanssa huoneen kimpussa. Vaikka istuin siinä lattialla kun kävin niitä leluja läpi niin kuitenkin kauppareissu ja koko päivän siivoilu olikin jo liikaa omalle kunnolle. Illalla sitten supisteli 1,5h ajan. Huih kun pysähdytti, pelästytti. Vielä on kuitenkin viikkoja sen verran vähän, vielä pitäisi Rusinan kasvaa tuolla masun puolella.

Tänä aamuna (vaikka lupasin miehelle ja itselle etten siivoilisi niin kovasti) niin laittelin loppuja tavaroita lasten huoneessa paikoilleen ja moppasin, kun häiritsi kesken jäänyt siivous. Selkä on nyt sitten taas kovin kipeä, käveleminen vaikeaa.. Kyllä se nyt vaan on rauhotuttava, tehdä se mitä jaksaa, pikkuhiljaa. Antaa välillä sotkujen vaan olla, siivoilla rauhallisesti vähän kerrallaan. Ilman paineita siististä kodista. Osaisinkohan?

maanantai 24. toukokuuta 2010

Väärän väriset (?)


Kun Helmi oli pieni vauva, tykkäsin käyttää sillä vaippoina harsoja ja kuoria. Ajattelin että se ois varmaan nytkin hyvä vaihtoehto pikkuiselle. Halusin tehdä itse hahtuvakuoret. Mulla ei ollut kotona valmiina muun väristä hahtuvaa kuin tuota vaaleanpunaista, joten siitä tuli tehtyä. Vaikkakin itsestä tuntuu siltä että ne ovat "väärän" väriset. Ei olla otettu Rusinan sukupuolesta etukäteen selvää, mutta itsellä on niin vahva poikaolo.. ;)

Ohje on Jutta hahtuvavillahousut. 4mm puikot, koko 0-6kk.



Eilen aamusta kävin siskon kanssa lastentarvikekirppiksellä. Ja törmättiin me siellä ystäväänkin.
Peikolle ostin sieltä pääkallosortsit jotka menivät heti jalkaan. Pojille ostin wii-pelin.
Helmille löytyi tällä kertaa eniten. Farkut ja huppari, pari tunikaa. Tuollainen raitasetti on täälläkin näkynyt joskus Helmin päällä. Eli myönnän: helmillä on sellainen samanlainen. Tykkään siitä hirmusti, se on aina päällä kun puhtaana on. Jotenkin ihana, se kangas sellasta froteeta, värit on ihanat ja on sellanen kivan arkinen kuitenkin kotikäyttöön. Onpahan nyt kaksi niin saa rauhassa pitää :)) Eikä maksanut paljoo niin pitihän se ottaa.
Ihanin ja paras löytö oli tuo alin tunika! Oon sellaista helmille halunnut. Kerran koitin huutaa huutonetistä mutta en raaskinut kun hinta nousi niin korkeeksi (varmaan n 10e tietämille), kerran näin sellasen kirppiksellä mutta hintaa oli 5e ja kunto oli selkeän huono.. Nyt löytyi tuo! On todella hyvässä kunnossa, kuin uusi ja maksoi vaan 2,50! Välillä käy tuuri!!! :))

sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Löytöjä





Kävin perjantaina kirppiksellä. Olikin taas tosi hyvä löytö kerta. Löytyi juttuja joita olin mielessäni havitellut, kuten keltaiset kengät+laukun, peltipurkkeja, tee&sokeripurkin + ihanaa retrokangasta. Sitten lisäksi löytyi Helmille sortsit, Rusinalle paita, itselleni t-paita, ihana ruskea pieni laukku sekä pari korua.

Tulipa hyvä mieli löydöistä :)

lauantai 22. toukokuuta 2010

Villaa ja kukkia





Eilen huomasin että omenapuu kukkii. Ihanan näköistä, kaunista.

Sain muutama päivä sitten tuon pikatyön valmiiksi. Täytyy myöntää että näillä helteillä ei kauheesti houkuttanut neuloa paksua villaa, mutta kun ei nyt pysty muutakaan niin tulipahan tehtyä. :)

kaulaliina raidoittaen. Kahta eri puroa: iltanuotio ja kanervikko. 6mm puikot. Tämä kaulaliina menee lahjaksi.

Eilen mulla oli neuvola. 33+5. Sf mittakin oli taas kasvanut kun oli taas sama mittaaja kuin edellisellä kerralla, huh.

Eilen mulla oli huono, rankkapäivä. Välillä pitää olla niitäkin... Tänään taas parempi, eiks niin.. :))

keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Kävelyllä..







tiistai 18. toukokuuta 2010

Lankakaupasta



Eilen sain vihdoin käytyä lasten kanssa lankakaupassa. Sain nyt sitä puuvillalankaa. Kotona huomasin surukseni että ei mulla olekkaan tuohon työhön sopivia pyöröjä. Joten vielä en pääse lankojen kimppuun. odotellaan, odotellaan..

Eilen kävin lasten kanssa pienellä kävelyllä. Katselemassa läheistä peltoa. Rakastan tuota maisemaa. Harmi kun kamera ei ollut mukana.. Mutta vangitsin sen maiseman, tuoksut, perhosten lentelyn, lintujen laulun.. syvälle sieluuni. Miten paljon luonto antaakaan voimaa, onnea..

Illalla kävin poikien kanssa jäätelöautolla. Miten se onkaan noille lapsille niin suuri elämys. Kun auto tulee, se tunnusmusiikki ja siitä saa ostaa jäätelöä.. Meidän kesänjuttu. <3

sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Taisto





Vaikka lapset olivat eilen aamulla pois kotoa, en mä siltikään yksin aamukahviani juonut. Mulla oli Taisto seurana <3 Siinä oltiin ulkorappusilla ja kuunneltiin käen kukuntaa. <3

Välillä sain suudelmia, märkiä sellaisia poskelle ja mies herättyään ihmetteli miksi mulla on poski ihan kuranen.. :D

Keltainen mekko vaihtuikin eilen toiseen lemppariin. Viime kesänä Seppälästä ostettu ihanuus...

Eilinenkin päivä tuli vietettyä kokonaan ulkona. Mummu ja pappa kävivät meillä. Illalla lapset saivat valvoa pidempään, touhuta ulkona niin kauan kun jaksoivat. Helmin vein aikasemmin nukkumaan. Mä ja Helmi nukuttiin Netan kanssa sisällä. Mies, pojat ja Taisto meni nukkumaan kotipihaan asuntovaunuun ja siellä tuhisevat edelleen. <3 Pojat olivat ihanan innoissaan retkestä. Nyt taas aamukahvin kanssa pihalle. Jospa se loppuperhekkin sieltä kohta heräisi uuteen aurinkoiseen päivään... <3

lauantai 15. toukokuuta 2010

Vaatekaapin värit..





Sannamaria haastoi kuvaamaan oman vaatekaapin värit. Ja sitten itsensä lempivaate päällä.

Mun vaatekaapista löytyy vaatteita laidasta laitaan. Erivärejä, erilaisia vaatteita. Fiiliksen mukaan.

Oon huomannut että puen eritavalla vuodenajan mukaan. Toki meistä jokainen kun talvella tarvitsee lämpimämpää jne, mutta siis väreissäkin.. Talvella tulee pidettyä ikävän paljon harmaata, mustaa, valkoista.. On silloinkin värejä, kuten oranssi neuletakkini, tai sinapinkeltainen neuleeni mutta aika paljon tuota harmaata.

Kuljen oikeestaan koko syksyn, talven ja kevään legginseissä (useimmiten farkkulegginsit) tai farkuissa. Aina farkut jalassa..

Ruskea on vaatteissa väri josta erityisesti pidän. Sitä on kaapissani aika paljon. (sekä kengissä että laukuissa)

Mutta kevään mittaan, kesän lähestyessä värit valtaavat mieleni. Käytän paaaaaljon mekkoja/hameita ja Värejä! En halua enää silloin päälleni mitään harmaata, vaan kaikkea pirteetä, iloista. Isot korutkin pääsevät silloin valloilleen, varsinkin korvakoruissa.

Eilen päälläni oli tuo ihana kirppislöytömekko tältä talvelta (3,50e). Mulla on niin paljon lemppareita etten voi millään valita yhtä ja kuvata itseäni siinä joten kuvasin eilen koska tuosta muotoutui heti ensi käyttämällä yksi ihanuuksista. Pirteä väri ja mukava päällä.

Ah, se on kesä nyt ! Vielä täksi päiväksi luvattu lämmintä, aurinkoista. Nyt taidan hipsiä aamukahvini kanssa ulkorappusille aamuaurinkoon. Mies vielä nukkuu ja lapset mummulla ja papalla. Hiljaisuus, lintujen laulua... Vaikka odotan taas jo niin kovasti sitäkin että koti täyttyy äänistä. Lasten kiljahduksista, innostuneista lauseista. Mutta nyt vielä hetki tätä.. <3 Ja päivän edetessä taidan taas laittaa tuon keltaisen mekon päälleni ja antaa hiekan ja ruohon kutitella varpaitani.... <3

perjantai 14. toukokuuta 2010

Aamukahvin aikaan..







Ihana päivä takana. Aurinkoa, lämpöä. Aamusta menin jo 7.00 Helmin kanssa pihalle yöpuku päällä, aamukahvi kädessä. Loppuperhekin oli jo ulkona 7.30. Siinä minä ja mies hörpittiin aamukahvia ja lapset leikkivät innoissaan. Sai vihdoin olla ulkona ilman suurempia pukemisia, kuin kesällä!

Jotenkin en nyt kauheesti jaksa keskittyä neuletöihin joissa pitää laskea, lukea ohjeita, miettiä.. Joten hain puikoille jotain aivotonta ja olen tänään neulonut sitä ulkona rivin silloin ja toisen tällöin..

Viime viikolla tuli taas oriflame paketti. Hyvään aikaan tulikin kun paketti sisälsi itselleni aurinkovoiteen sekä meikkivoiteen jossa suojakerroin 15. pääsivät heti käyttöön. :) Mukana oli myös jalkoja pehmentävä jalkavoide; kesäksi jalat kuntoon ! ;) Sekä vähän väriä kasvoille tropical bronzerilla.

Rajauskynä ei ole oriflamen vaan we care iconin. Sain sen ilmaiseksi Nelliinan blogin kautta. Siellä oli joku juttu vähän aika sitten missä nopeimmat saivat valita muutamasta we care iconin tuotteesta jonkun ja mä satuin saamaan. jei.

Lapset menivät tänään mummulle ja papalle ja ovat siellä yötäkin. Mä ja mies ollaan oltu pihalla auringossa tekemättä mitään, käyty kahvilla/jätskillä ja äsken grillattiin iltapalaa <3 Koko päivä vietetty ulkona, nyt tultiin sisälle. Taidankin mennä tästä sohvalle miehen kainaloon, vähän neuloa tuota tänään aloittamaani työtä ja jos vaikka muutaman sipsin ja suklaapalan söisi... :)