torstai 20. maaliskuuta 2014



Kävin tiistaina asioilla. Hoidin pian 8vuotiaan synttäriasioita. Samalla kävin ruokakaupassa ja kirppiksellä. Kirppikseltä löysin itselleni tuon takin.

Eilen oli taas kotipäivä. Silloin laitan hiukset sykerölle, kunhan on jotenkin, ei väliä :)) Siivoilin ja sitten menin tyttöjen kanssa pihalle. Tytöille eväät mukaan. Aurinko paistoi ja lämmitti ihanasti.

Sain miehen sukat valmiiksi. Mies sanoi lauantai aamuna että tarvitsisi uudet villasukat ja minähä aloin sitten heti hommiin! Nyt sai uudet sukat jalkaan. Jämälangoista (7veljestä), 3,5mm puikot.

Iltapäiväteen kanssa teki mieli jotain makeaa ja keksit olivat loppu. Tein sitten suurta herkkuani. Auringonkukansiemeniä paistinpannulle kuumenemaan. Sekaan hunajaa, sekoitus. Lautaselle jäähtymään. Ja valmista! (ja tosi hyvää, tulee himo ;) )

Illalla lähdin juoksemaan pitkästä aikaa. Pahin flunssa on tuntuu olevan takana ja uskaltauduin kokeilemaan taas juoksua. Sain kaverin mukaani :) Tein nyt alkuun taas sen vakkari lenkin eikä tuntunut pahalta, jes! Ehkä sitä nyt sitten uskaltaa jossain vaiheessa lähteä pidentämään. (kerran jo pidensinkin kilsalla, mutta sitten iski tämä tyhmä flunssa, höh.. No, nyt uusi alku :) )

Pitää muuten alkaa miettiä jotain lisäverhoja tyttöjen huoneeseen. Siellä pikkuikkuna jossa ei verhoa. Talvella se ei haittaa, mutta nyt kun 5v tuntuu nousevan samaan aikaan auringon kanssa niin joku pimentävä verho sihen olis ihan jees... ;D

Ihanaa aurinkoista torstaita kaikille!

4 kommenttia:

  1. Hienot sukat miehelle..:)
    Tuota herkkua pitääkin kokeilla...tarveaineet löytyvät ihan kokotakin..:)

    VastaaPoista
  2. kivan takin löysit. Uutta lakkaa kynsissä :) Eväs retket on kyllä kivoja! ihanaa torstaita! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo, pitihän se ostaa kun oli vaan 3e. :) Lakkailen nyt kynsiä ite piristykseksi.. :) Tää on mun yks lemppari, niin vaihdoin sit tämän.

      Poista