perjantai 28. maaliskuuta 2014

Puhtaat ikkunat


Olen jo pitkään katsellut meidän ikkunoita ja todennut että olisi taas aika pestä ne. Siihen hommaan vaan on jotenkin niin vaikea tarttua. Eilen sen sitten kuitenkin tein! Mutta vaan alakerran ikkunat, joku toinen päivä pitää pestä vielä yläkerrassa..

Puhtaat ikkunat houkuttelivat laittamaan muutenkin kotia. Keittiön ikkunassa roikkuva sydän kynttiläkoriste vaihtui perhoseen. Makuuhuoneen oksat saivat koristeeksi pääsiäismunia.

Ruokakaupasta tarttui mukaan pari ruukkunarsissia.

Aamulla vein tapani mukaan elukat pihalle. Menen aina niiden mukana, muuten Helga ryntäisi samantien takaisin sisälle.. :) Tänä aamuna ihailin kaunista auringonnousua. Ihanaa aurinkoista päivää kaikille.

5 kommenttia:

  1. Puhtaita ikkunoita ei voita mikään...osa jo pestynä täälläkin...:))
    Aurinkoista päivää sinulle!

    VastaaPoista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Piiiiitkästä aikaa blogivierailuja tekemässä... :) Apua, tuntui että milloin mä oon oikein viimeksi täällä käynyt, kun niin monta monta sivua sai selata taaksepäin :) Oli taas ihania kuvia ja juttuja! Täällä tulee aina niin hyvä mieli, hymy huulille ja lämmin fiilis - kiitos siis taas siitä <3 Ja Helga, ikisuosikkini, erityispusuterkut hälle <3 Aivan ihanasti koirat ja Helga olivat kaikissa sohvakuvissa, lähellä toisiaan tai ihmisiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tulit! Ja kiitos taas kauniista sanoistasi. Sun vierailuista ja sanoista tulee myös hymy huulille ja lämmin fiilis :) Kerron Helgalle terkut. :) Ovat kyllä ihanat kaverukset, nuo eläimet. Ja Helga ihana kainaloinen. Siitä tykkään kun tulee ihan lähelle/syliin <3

      Poista