lauantai 26. huhtikuuta 2014


Eilen menin tyttöjen kanssa kaupungille, tavattiin siellä ystävä ja pikkumies jolla oli silloin juuri 1v synttäripäivä! Annoimme lahjan. Tekemäni kesälippis oli hieman nafti joten lupasin tehdä pikkumiehelle vielä isommankin version :) Olipas ihanaa nähdä ystävää pitkästä aikaa, vaikkakin pikaisesti. Kuulumisia ehtii aina vaihtaa, tulee hyvä mieli.

Ystävän kanssa kahvittelun jälkeen jatkoin tyttöjen kanssa kaupoilla. Oli kertynyt ostoslistaa kaupungille. Käyn aika harvoin kaupungilla, sitten koittaa aina hoitaa kaikki ostettavat mitä ei omasta kylästä saa. Ostin mm molemmille pojille uudet pyöräilykypärät. Itselleni yhden juoksuvarusteen (käsivarteen kiinnitettävä pikkupussukka johon saan laitettua kännykän jos ei taskua, kätevä. tuli jo eilen testattua!). Tytöille ostin vähän uutta kesävaatetta h&m:ltä. Ja saivat jo valita vappupallotkin. Pojat eivät kuulemma enää vappupalloista välitä, saavat sen rahana. Se oli tuon ikäiselle jo mieluisampaa, heillä kun on vaikka mitä mihin säästävät ;)

ostin tytöille myöskin ekan hyppynarun. Ja 5v sai omilla rahoillaan tamagotchin. Tuollainen mullakin oli pikkulikkana :))

Tänä kesänä täytyy ostaa 5v:lle ja 8v:lle uudet pyörät. Kävikin tuuri ja ostimme eilen 5v:lle fb kirppiksen kautta isomman 16' pyörän.

Minä sain ystävältä eilen ihanan mukin. Kylläpä siitä taas maistuikin kahvi hyvältä :))

Niin ja sain mieheltä lahjan!! Aivan ihanan lahjan, kyllä olen iloinen. :) Sain tuon Suunnon kellon, kyllä nyt kelpaa juosta! Eilen kelloa testasin, aika mahtava :)) (ja kuten voi huomata: matka on pidentynyt, kymppiä kohti! ;) )

Juoksulenkin jälkeen oli ihanaa päästä pihasaunaan. lasten mentyä nukkumaan katselimme vielä miehen kanssa netflixistä leffan. Ihana perjantai!

Tänä aamuna oli aikainen herätys. Nyt hörppään kahvini pois ja lähden valmistautumaan lähtöön: esikoisella koko päivän kestävä salibandyturnaus. Aurinkoista lauantaita kaikille!

4 kommenttia:

  1. Oliko sinulla jotkut päivät, kun noin lahjoja sait?
    Arvaa minkä olen päättänyt ostaa itselleni tänä vappuna...sellaisen hyrrän...mikä sen nimi nyt on...tikun päässä se pyörivä hökötys...olisi tuuliviiri..on niin kiva, kun lapsettaa..:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ollut edes mitään päivä :) Lähelläni on ihania ja rakkaita ihmisiä joilta sain lahjoja ihan muuten vaan :) <3 Ne hyrrät on kyllä ihania. pihalla olisi kiva tökätä niitä maahan sinne tänne. Menisivät tuulessa... mutta tiedän että jos laittaisin niin koirat (varsinkin pienin) ottaisi ne ja veisi ympäri pihaa aarteinaan.... ;D

      Poista
  2. Olet ihan lahjottu, wau! Tuo kello näyttää tosi hienolta ja mukikin tietty :-)

    VastaaPoista